i-School is een duivel-doet-al

i-School is een unieke tool voor scholen en voor buitenschoolse opvang. Dit systeem zal u een pak tijd besparen. Gedaan met oplijsten en tellen.

Aanwezigheden, drankjes, maaltijden, uitstappen enz… kan u op een eenvoudige wijze registreren, op een computer of tablet. Ouders kunnen hun kinderen online inschrijven voor opvang, activiteiten, tussendoortjes, drankjes… En i-School houdt de rekening bij. Geen lastige procedures. i-School is fijn om te gebruiken, ook voor wie geen informaticavingers heeft.

Uw cash-flow hangt af van een snelle betaling

De facturen worden automatisch en stipt gemaakt op basis van wat er geregistreerd is. Online of op papier, zoals u of de ouders het verkiezen. U weet het : correcte facturen worden sneller betaald. Goed voor uw budget.

Handige extra’s

i-School bevat ook de modules i-Quest en i-Doc. Met i-Quest kunt u op een intuïtieve manier zoekvragen creëren op al uw gegevens. (Voorbeeld : alle betalers, alle kinderen van een bepaalde leeftijd, …).

i-Doc biedt u de mogelijkheid om mails en brieven te versturen naar selecties van het kinder- en betalers-bestand.

i-Rent voor meer efficiëntie

Stelt uw stad of gemeente regelmatig lokalen, terreinen en materiaal ter beschikking? Het verhuren of uitlenen vraagt ongetwijfeld heel wat administratie.

Denkt u wel eens, “dit kan makkelijker en efficiënter”? Dan kunnen wij u ons gloednieuwe i-Rent programma aanbevelen. We hebben het speciaal voor steden en gemeentes ontwikkeld.

i-Rent en de voordelen ervan

Dit zijn uw voordelen wanneer u onze software i-Rent gebruikt:

• Vereenvoudiging van reservering, verhuur, uitlening, van lokalen, terreinen, dranghekkens, tafels en stoelen,…
  • Ook facturatie naar uw klant is voorzien
  • Makkelijk in gebruik, voor u én de klant
  • 7/7 toegankelijk, geen onderhoud van de software
  • Budgetvriendelijk

Wat betreft bedrijfszekerheid kunnen wij u geruststellen. Meer dan 50 steden en gemeentes gebruiken vandaag al onze andere tool i–School, voor het reserveren en factureren van buitenschoolse opvang en schoolactiviteiten. Die ervaring hebben we nu gebruikt voor onze nieuwe tool i-Rent.

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?

Neem contact op en we bekijken hoe we kunnen samenwerken!

Info Service Belgium

Dok Noord 2